Resfjellet opp

Hjem » Uncategorized » Resfjellet opp 2020 er AVLYST!

Resfjellet opp 2020 er AVLYST!


Resfjellet opp 2020 er avlyst
Det er med stor beklagelse vi meddeler at det ellevte Resfjellet opp dessverre blir avlyst. Dette skyldes selvsagt utfordringer med smitteverntiltak mot Covid-19.

De gjeldende retningslinjene for arrangement har pr. i dag en øvre grense på 200 personer, dette gjelder deltagere og publikum til sammen.

Med konkurranseklasser, mosjonsklasser på tid, trimklasse uten tidtaking og familiearrangement/publikumsområde på Gammelsætervollan har Resfjellet opp samlet langt flere enn dette. Vi har vurdert for og mot om vi skulle arrangere, evt. uten det samme programmet på Gammelsætervollan som vi har pleid å ha.
Når vi til slutt endte opp med å avlyse alt skyldes det først og fremst krav om navn og kontaktinformasjon på alle som er til stede, noe som er svært utfordrende med tre «arenaer» og en 10 km lang løype. Usikkerhet om hvorvidt dagens tiltak er gjeldende også etter ferietiden er over og skolene har startet på igjen var en annen faktor vi måtte ta med i vurderingen.

Nok en gang beklager vi til våre trofaste deltagere, håper vi kan invitere til Resfjellet opp 2021 og at vi sees da! 🙂

Når det tørker opp litt mer oppe i fjellet vil vi sørge for at traséen vil bli merket også i år, selv om det ikke arrangeres løp. Dette så folk kan bruke den som tur- og trimløype. Vi skal også se på muligheten for å opprette Strava-segmenter for spurtdistansen og hele 10-kilometeren.

%d bloggere liker dette: