Resfjellet opp

Hjem » Uncategorized » Meldal Treningssenter støtter oss med ekstra bra premier til barna i år!

Meldal Treningssenter støtter oss med ekstra bra premier til barna i år!


Resfjellet opp har ry på seg for å holde god standard på løpet. Premieringen holder samme standard.

Sko kan vi alltids trenge noen og enhver. Derfor har vi skaffet to par joggesko av god kvalitet som vi deler ut til 2 tilfeldige vinnere i deltakerlistene. 1 dame og 1 herrepar. Størrelser ordner vi med når vi vet hvem som vinner.

Ellers har vi skaffet en rekke andre bra premier til uttrekkspremiebordet vårt.

Vi har i flere år hatt med oss www.meldal-treningssenter.no oss som partner. Marte Storås Einum har sponset oss med øremerkede midler til innkjøp av premier til alle under 16 år som deltar i trim, ungdom/konkurranseklasse. I år er intet unntak. Hva premien er holder vi som en overraskelse, men den står i stil til at Resfjellet opp fyller 10 år iallefall! Vi oppfordrer flest mulig unge til å bli med oss på 10årsfeiringen, for vi ønsker oss mange blide premierte barn:-)

%d bloggere like this: