Resfjellet opp

Hjem » Uncategorized » Betale for å gå på fjelltur!? Hvorfor skal jeg det?

Betale for å gå på fjelltur!? Hvorfor skal jeg det?


-Et stadig tilbakevendende tema.
Er det ergrelsen for at det årlige nyttårsforsettet «i år skal jeg virkelig komme i form» atter en gang sprakk som ligger bak et slikt utsagn?
Ikke vet jeg. Kanskje vet ikke personen(e) som sier det heller.
Ikke fall i den gropa.
Såvidt vi vet lever vi kun en gang. Noen tror at vi kanskje kan gjenfødes på ny i en annen form, og det kan være en spennende tanke. Eller?
La oss si at vi tror på dette da. Et nytt og bedre liv. -Neste liv. DA skal jeg begynne å trene så fort jeg blir født!
Et tips: Ta turen opp til Resfjellet allerede nå på søndag! Ja, du må betale litt. Ikke så mye, egentlig. Det er verre ting å bruke penger på. Du kan risikere å treffe gamle kjente, en kamerat etter venninne eller du kan komme i prat med en person som ikke har allverdens mye å se frem til i hverdagen men som vil bli glad for å snakke med nettopp DEG.

Alle andre dager i året er det gratis…..Jeg går da bare opp en annen dag. Det er 364 andre dager å velge imellom.

Men dette er den ene dagen i året det er 200stk. på Resfjelltoppen på samme dag! Det er det ikke de andre dagene i året. Det vet du, og det vet jeg.
Du får også se noen som virkelig har lagt sin sjel i dette og trent utallige timer til nettopp dette løpet. Du får sikkert også se noen som vil være fornøyde med å i det heletatt komme seg opp på toppen grunnet diverse plager du eller jeg ikke vet noe om.

-Jeg kan bortimot garantere at du bruker penger på mer ufornuftige ting enn å melde deg på Resfjellet opp 2018. Vi har flere distanser og klasser å velge i.
Så tilbake til dit vi startet. Gjenfødelse på ny. Hold på den tanken da. For vi ble vel ikke enig om hvilket utfall det skulle bli, å gjenfødes på ny i en annen form?

Ta turen nå på søndag mens du har sjangsen. Turen opp som evt. en murstein kan bli fryktelig tung og lang.
På søndag skal det skje:-)

%d bloggere liker dette: