Resfjellet opp

Hjem » Uncategorized » Dette kan vi like! Været ser ut til å holde.

Dette kan vi like! Været ser ut til å holde.


Yr eller Storm, weather.com, pent.no. Ja, hvem skal man tro på? På resfjelletopp.no har vi valgt å legge ut en peker til Yr, med Resfjellet som forhåndsvalg. Været er en viktig faktor for oss som arrangør og for dere som skal delta i løpet eller vurderer å komme som publikum.

Prognosene tilsier at det blir oppholdsvær helt frem til løpsdag, og vel så det. Traseen er tørr og fin, med unntak av enkelte partier med myr/bløt sti. Disse områdene befinner seg ca,1km etter spurtprisområde og til fjellterrenget med fast sti begynner. Hva skovalg angår bør du også i år gå for grep, eller en hybridløsning som er behagelig på grus også.
Dette ser iallefall bra ut: Yr.no Resfjellet

%d bloggere liker dette: