Resfjellet opp

Hjem » Uncategorized » Vi er i rute

Vi er i rute


Årets løpsdato er 27 august, altså siste søndag i august. Denne datoen har blitt en fin vane for oss, og forhåpentligvis for deg.

Vår flygebladansvarlige har nok en gang laget en fin innbydelse som dere vil finne her på siden om meget kort tid. Den blir også distribuert rundt omkring i regionen under andre løpsarrangementer. Ser du noen i Meldal ILdrakt under et løpsarrangement så spør om et flygeblad:-)

Vi har hatt to fine fellestreninger i et tempo som kan passe de aller fleste, og dette tilbudet er ment å holde på frem til løpsdato med ulikt mellomrom. Det veksles på dagene slik at det kan passe for flest mulig.

Det er mye snø i fjellet ennå, men også lenge til den 27 august, så det retter seg nok.

%d bloggere liker dette: