Resfjellet opp

Hjem » Uncategorized » Vel blåst!

Vel blåst!


Vi i løpsutvalget er sammen ansvarlige for å gjøre det vi kan for å få arrangementet så prikkfritt som mulig. Men vi er avhengig av å ha noen som kommer på arrangementet også, dere som trener to ganger pr. dag og bortimot har det som en jobb, og de småbarnsforeldrene som konstant lever i en tidsklemme som allikevel får gjennomført en eller to treningsturer av varierende kvalitet i løpet av uka, og seniorene som fortsatt holder seg i god form!
Og takk til dere som stiller opp og hjelper oss med å få arrangert dette. Dere er enkle å spørre, noen er fast i «inventar» hvert år, og noen sier ja uten å helt vite hva de går til.
Dere som sponser oss skal vite at vi er glad for hver eneste krone dere gir oss. Små enkeltmannsforetak til større bedrifter med mange ansatte. Dere er også en viktig brikke. Vi har ikke som mål å være en rå pengemaskin, men heller ikke påføre idrettslaget tap. Om noen dager starter vi planleggingen av neste års løp, og dere lesere på bloggen skal få være de første til å få vite datoen. Velkommen neste år:-)

%d bloggere liker dette: