Resfjellet opp

Hjem » Uncategorized » Nå nærmer det seg løpsdag.

Nå nærmer det seg løpsdag.


Dagene inn mot løpet har gitt oss regn men løpsdagen ser ut til å bli fin! Skal du løpe konkurranse eller mosjon på tid bør du ha en terrengsko med grov såle om du har flere par å velge i. Myra er ikke så kald ennå, så ta på tynne ullsokker.
Selv om myra er våt og stien er sleip er det bare i myrbratta oppom Gammelsetervollan de største utfordringene er mtp. feste. Dóg ikke værre enn det en må regne med på denne tiden av året. Grusveiene og fjellterrenget er av samme gode kvaliteten uansett.

Som presisert i løpsinnbydelse MÅ du ha på sekk (eller løpevest) der du har litt tørt tøy (lue/pannebånd, tynne hansker, vindjakke e.l) og litt å bite i. Dette kan komme godt med da det tar litt tid å komme ned igjen også.

Så: Ingen sekk/vest ingen start!
Vi ønsker at de som løper med vest (og med sekk) viser nummeret sitt ved spurtpris og inn mot mål. Nevnte punkt gjelder altså konkurranse og mosjon på tid i begge distanser.

Så til et obsvarsel i løypa. Ned mot tjønna er det et strekk på ca 15m der det er en vertikal. Ta det med ro her! Knekker noen et bein blir det et vanvittig styr. Litt vanskelig å se merkingen på bildet, men det er lett å se at det er bratt.

IMG_2683[1]

Her er et bilde av skiltingen før bratta.

IMG_2732[1]

Vi minner om at det ikke er mulighet til å dusje lenger. Det er max 1-3 stk. som benytter sag av dette hvert år så vi har kuttet bort dette tilbudet.

Kjenner du nervøsiteten komme? Usikker på om du skal melde deg på?
Vel, sesongen er på hell og det er ikke mange løpene igjen. Når du har kommet hjem kan du legge føttene høyt og slappe godt av i godstolen.

Barneløpet Mini-Resfjellet opp har felesstart kl.13:15 med påmeldingsfrist kl.12:45. Dette er uhøytidelige greier og passer for alle fra 0 år og opp. Premie til alle!

Premieutdelingen finner sted på Gammelsetervollan, ved spurtprisen. Erfaringsmessig bruker den å finne sted ca. 15:00, så vi ønsker at alle kommer seg ned fra toppen innen da.
Her selges det grillmat med mere, så ta gjerne med  penger. Det er ikke mulighet for Vippsing verken på Gammelsetervollan eller nede på startområdet på Kølmoen.
Det er også noen familieaktiviteter som «krever» mynter på Gammelsetervollan.
-Og vi ønsker at flest mulig samkjører opp dit.

 

%d bloggere liker dette: