Resfjellet opp

Hjem » Uncategorized » -Hvordan er løypa? Hva skal jeg velge å ha på føttene?

-Hvordan er løypa? Hva skal jeg velge å ha på føttene?


Jeg tror det er på tide med en reblogging/oppdatering av denne.
En god del regn, natt til torsdag og hele torsdag gjør at «anbefalingen» av asfaltsko opp løypa ikke er det smarteste. Velg noe med bedre grep, selv om løypa ikke er spesielt våt.

Resfjellet opp

Løypeforhold. Været den siste perioden har spilt på lag med oss. -Og alle som har tenkt seg opp til toppen på søndag. Stien fremstår som så tørr det er mulig å få den. Etter varslet kan det bli litt nedbør torsdag og fredag, men det er spådd få mm. regn. Kun få steg vil bli tatt på snø i år.

OBSvarsel. I partiet ned mot tjønna vil vi gjøre oppmerksom på at folk tar det med ro! Her er det mest tekniske fallet på hele løypa, og det er ikke her du skal ta sekunder på konkurrentene dine. Partiet er på ca 15m lengde, og gjør du feil her havner du i beste fall uskadet ned i brådypt kaldt vann. Gi gass ellers i løypa, men  i dette partiet tar vi det med ro:-)

Sko og fottøy. For turgåeren anbefales det joggesko/grussko med ullsokk eller lette/lave fjellsko. Myra er såpass varm at…

Vis opprinnelig innlegg 92 ord igjen

%d bloggere liker dette: