Resfjellet opp

Hjem » Uncategorized » Bløtt i øvre deler av løypa og mer snø enn vanlig.

Bløtt i øvre deler av løypa og mer snø enn vanlig.


Undertegnede tok en tur etter traséen i gårkveld.

Snøfonner ligger igjen etter vinteren ennå. Det var ikke spesielt mye snø i vinter heller, så årsaken ligger nok i en lav vår og sommertemperatur. Den siste ukes varme vind og regn har hjulpet på smeltingen. Vi får håpe det fortsetter:-)

Som nevnt i overskriften er myrene skikkelig våte. Myrterrenget befinner seg i den midtre delen av løypa, og starter ca. 1km etter drikkestasjon/spurtpris/familieaktiviteter på Gammelsetervollan. For å skåne terrenget mest mulig ønsker vi at ferdselen foregår etter den merkede stien, og ikke trekkes unødvendig ut til sidene. Slik får vi konsentrert slitasjen mest mulig etter stien. Vi vrir opp sokkene og spyler av skoene når vi kommer hjem igjen, etter en fin dag i fjellet.

Det så ikke så dypt ut før jeg tråkket uti...

Det så ikke så dypt ut før jeg tråkket uti…

Og her er det ferdige resultatet!

Og her er det ferdige resultatet!

%d bloggere liker dette: